Έδειραν αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στην Άρτα

Έδειραν αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο στην Άρτα

Συνελήφθησαν έξι θαμώνες, ενώ τρεις αστυνομικοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Απρόοπτη τροπή πήρε ένας έλεγχος ρουτίνας της Αστυνομίας σε καφενείο σε περιοχή της Άρτας, καθώς θαμώνες του επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς, που μετέβησαν στο κατάστημα για έλεγχο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artabest.net, οι αστυνομικοί πήγαν τα ξημερώματα και μετά από καταγγελία, για έλεγχο στο κατάστημα. Οι θαμώνες τους προπηλάκισαν και εκείνοι αποχώρησαν καλώντας για ενισχύσεις. Όμως, μία ομάδα περίπου δέκα ατόμων από τους θαμώνες, τους ακολούθησαν και τους επιτέθηκαν. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις αστυνομικοί και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο, όπου παραμένουν για νοσηλεία και να προκληθούν υλικές ζημιές στο περιπολικό. Οι δράστες μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έξι εξ αυτών συνελήφθησαν σήμερα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση οι παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.