Εικόνες συνωστισμού σε beach bar στον Άλιμο: Λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο

Εικόνες συνωστισμού σε beach bar στον Άλιμο: Λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο

«Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία», τόνισε ο δήμαρχος της περιοχής

Εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Τετάρτης σε beach bar στον Άλιμο, το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρχών.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε στο OPEN λέγοντας: «το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ. Πρέπει να επιβάλλονται τα μέτρα που έχει βάλει η κυβέρνηση για τον κοροναϊό. Ας μην χρειάζονται κηδεμόνες αλλά να τηρούν τα μέτρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο πάρτι, όπως αναφέρθηκε από το κανάλι, διαφημιζόταν εδώ και μία εβδομάδα μέσω των social media.

Το μήνυμα του δημάρχου Αλίμου

Ο δήμαρχος Αλίμου έκανε και την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

«Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

(φωτογραφία αρχείου)