Στο Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Στο Αρχηγείο Στόλου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Το Αρχηγείο Στόλου επισκέφθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την κατάσταση των μονάδων του και στη συνέχεια επισκέφθηκε το υποβρύχιο ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ, το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων (ΤΠΚ) ΞΕΝΟΣ και την κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ.

Απευθυνόμενος προς το προσωπικό, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήρε τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας και επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των μονάδων του Στόλου, παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία. Παράλληλα εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας COVID-19, η οποία δεν επηρέασε την επιχειρησιακή ικανότητά του, καθόσον τα κρούσματα περιορίστηκαν στ0 ελάχιστο και επέστησε την προσοχή στα μέτρα πρόληψης που πρέπει να εξακολουθούν να λαμβάνονται και στην παρούσα περίοδο.

Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης