Ποια είναι η παραλία που πρωταγωνιστεί στο βίντεο για τον ελληνικό τουρισμό

Ποια είναι η παραλία που πρωταγωνιστεί στο βίντεο για τον ελληνικό τουρισμό

Ένας μοναδικός τόπος που σαγηνεύει τον επισκέπτη με τις ομορφιές του

Δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη, το βίντεο για την προωθητική καμπάνια του ελληνικού τουρισμού, το οποίο εντυπωσίασε με το μοναδικό τοπίο που απεικονίζει.

Με κεντρικό σλόγκαν: «Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα...Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα απο εποχές και τόπους...», το βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου διαφημίζοντας την χώρα μας ως τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι.

Ωστόσο, πολλοί θα αναρωτηθούν, ποια είναι η παραλία που απεικονίζεται στο βίντεο. Πρόκειται για μία τοποθεσία αρκετά κοντά στην Αθήνα, καθώς βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, νοτιοδυτικά από το Μαρμάρι.

Πρόκειται για την παραλία της Μεγάλης Άμμου, η οποία είναι ξακουστή για το περίεργο σχήμα της, καθώς μια μεγάλη λωρίδα άμμου μέσα στην θάλασσα έχει την ιδιότητα να αλλάζει σχήμα ανάλογα με την φορά του κύματος και του νερού.

Μάλιστα αποτελεί ιδανική επιλογή για σέρφερς όταν ο αέρας είναι βοριάς και πάνω από 5 μποφόρ. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Teaching pays off!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Sauer (@michael.sauer) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

miss summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη يونس (@younesgtr) στις

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο: