Τι είπε στην απολογία του ο 47χρονος κατηγορούμενος για βιασμό στην Κέρκυρα

Τι είπε στην απολογία του ο 47χρονος κατηγορούμενος για βιασμό στην Κέρκυρα

Εισαγγελέας και ανακριτής που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο τον έκριναν προφυλακιστέο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 47χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης στην περιοχή του Κάβου στην Κέρκυρα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα corfutvnews.gr, η απολογία του διήρκεσε περίπου 4 ώρες και έγινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα, καθώς μετά από καταδίωξη για τη σύλληψή του έπεσε σε γκρεμό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, κ. Νουλέζα, ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες ενώ δέχτηκε να χειρουργηθεί.

Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισής του, ο εντολέας του υποστηρίζει, ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την 34χρονη και τον σύζυγό της, ενώ δεν αρνείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 34χρονη, αλλά με τη θέλησή της. Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν την απήγαγε, όπως η ίδια καταγγέλλει. Επικαλείται δε την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, κατά την οποία δεν προέκυψαν τραύματα στα άκρα της και τον κορμό της, που να προδίδουν άσκηση βίας.

Αναφορικά με το γιατί κρυβόταν, ενώ δηλώνει αθώος, απάντησε πως το έκανε, γιατί ήταν τρομοκρατημένος και δεν είχε κανένα στήριγμα. Υπενθυμίζεται, ότι ο 47χρονος έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης για βιασμούς έξι τουριστριών από την Αγγλία.