Δύο συλλήψεις για κλοπές σε επιχειρήσεις και εκκλησίες στην Κρήτη

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε επιχειρήσεις και εκκλησίες στην Κρήτη

Μέσα σε λίγες ημέρες οι δράστες διέπραξαν συνολικά εννέα διαρρήξεις

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνολικά εννέα υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις και Ιερούς Ναούς και δύο κλοπές δίκυκλων-μοτοσικλετών στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Αρχανών-Αστερουσίων και Μινώα-Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως προέκυψε, οι δύο συλληφθέντες τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, διέπραξαν συνολικά έξι κλοπές και μία απόπειρα κλοπής σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αχαρνών – Αστερουσίων αφαιρώντας χρήματα και προκαλώντας φθορές.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι οι δύο τους, κατά το χρονικό διάστημα από 04-05-2020 έως την 13-05-2020 είχαν διαπράξει επιπλέον δύο κλοπές σε Ιερούς Ναούς αφαιρώντας χρήματα καθώς και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών. Οι δίκυκλες μοτοσικλέτες ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...