Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα

Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Λάρισα

Το θύμα βρέθηκε αντιμέτωπο με οκτώ κακοποιούς

Τον τρόμο μέσα στο σπίτι της σε περιοχή του νομού Λάρισας έζησε μια γυναίκα, καθώς οκτώ κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της, την ξυλοκόπησαν και την λήστεψαν.

Οι έξι από τους δράστες συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Καρδίτσας και Λαμίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας. Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι οκτώ κακοποιοί μετέβησαν στην οικία της γυναίκας σε περιοχή του νομού Λάρισας, όπου με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 560 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά και δύο κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια, διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο οχήματα, τα ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έξι από τους δράστες. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καπέλα τζόκεϊ, ένα κάλυμμα λαιμού, πέντε κινητά τηλέφωνα, τρία από τα οποία αφαιρέθηκαν από την ανωτέρω οικία και αποδόθηκαν στη νόμιμο δικαιούχο τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.655 ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα δύο προαναφερόμενα οχήματα, ως μέσα διάπραξης της ληστείας και διαφυγής των δραστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.