Αυνανιζόταν μπροστά σε δύο γυναίκες με παιδιά σε πάρκο της Ρόδου

Αυνανιζόταν μπροστά σε δύο γυναίκες με παιδιά σε πάρκο της Ρόδου

Ο δράστης συνελήφθη και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας

Ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 38χρονο Πακιστανό, που κρίθηκε ένοχος προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο γυναικών στην Ρόδο, με ασελγείς πράξεις-χειρονομίες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, το μεσημέρι της 27ης Μαΐου καταγγέλθηκε στο τηλεφωνικό κέντρο της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου από μια 29χρονη ημεδαπή, ότι άτομο έβγαλε από το παντελόνι το μόριό του στο πάρκο του Αγίου Φανουρίου και κοιτώντας προς το μέρος της ίδιας και της 32χρονης αδελφής της, αυνανιζόταν. Οι δύο γυναίκες είχαν μαζί τους και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν και τον καταμήνυσαν για βάναυση προσβολή της τιμής τους, ενώ ο ίδιος απολογούμενος ισχυρίστηκε, ότι είχε φαγούρα και… ξύστηκε. Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, αποδέχθηκε εν μέρει την σε βάρος του κατηγορία.

Σύμφωνα με τις μηνύσεις ο δράστης ξεπρόβαλε μέσα από τα δέντρα, φορούσε γαλάζια μπλούζα και τζιν και αυνανιζόταν. Οι γυναίκες έβαλαν τις φωνές και τράπηκε σε φυγή.