Τραγωδία στη Σκόπελο: Πώς σκότωσε ο κεραυνός την άτυχη γυναίκα

Τραγωδία στη Σκόπελο: Πώς σκότωσε ο κεραυνός την άτυχη γυναίκα

Τι λέει ο αντιδήμαρχος του νησιού για το υπέρογκο ποσό που ζητούν από τον σύζυγο για τη μεταφορά της σορού

Τις συνθήκες του τραγικού θανάτου της 52χρονης γυναίκας από κεραυνό, περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Νίκος Βαφίνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε όταν ξέσπασε χθες το μπουρίνι, γύρω στις 10 το πρωί, η 52χρονη και ο σύζυγός της βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι τους, στον κήπο τους, όπου είχαν βγει να κάνουν κάποιες αγροτικές εργασίες.

«Καθώς άρχισαν να πέφτουν βροντές, οι άνθρωποι σηκώθηκαν να μπουν στο σπίτι. Μπροστά πήγαινε ο άνδρας και πίσω η γυναίκα. Κάποια στιγμή ένας ισχυρός κεραυνός χτύπησε τη γυναίκα, κι όταν γύρισε να κοιτάξει ο σύζυγός της την είδε πεσμένη κάτω. Αμέσως την πήραν και τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας, αλλά δυστυχώς εκεί διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε φύγει» ανέφερε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο σύζυγός της καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για να μεταφέρει τη σορό της συζύγου της στη Λάρισα για νεκροτομή.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι χαμηλοσυνταξιούχος. Του ζητάνε χρήματα για ένα συμβάν που έχει διαπιστωθεί, γνωρίζουν οι πάντες τι έχει συμβεί και συζητούν να μεταφερθεί η νεκρή στη Λάρισα. Ρωτάνε τον άνθρωπο αυτόν αν έχει τα χρήματα και τι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε απόγνωση;».

Παρακαλούμε περιμένετε ...