Επίθεση με βιτριόλι: Πού κατευθύνει τις έρευνες η 34χρονη γυναίκα

Επίθεση με βιτριόλι: Πού κατευθύνει τις έρευνες η 34χρονη γυναίκα

Μίλησε στο δικηγόρο της για ορισμένες λεπτομέρειες που ανακάλεσε στη μνήμη της

Κάθε μέρα που περνά, νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, κλήθηκε από την μητέρα της να μεταβεί στο νοσοκομείο το Σάββατο προκειμένου να του μιλήσει η 34χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η γυναίκα κατάφερε να ανακαλέσει κάποιες λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης, τις οποίες θέλησε να μοιραστεί με τον δικηγόρο της ώστε να τον κατευθύνει για το πού να στραφούν οι έρευνες των Αρχών.

Μάλιστα φαίνεται ότι ισχυρίζεται πως όποιος έκανε την επίθεση, «γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, σημειώνοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Στο νοσοκομείο ο πρώην σύντροφός της

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η γυναίκα, βρέθηκε ο πρώην σύντροφός της ενώ φέρεται να είχε και σύντομη συνομιλία μαζί της:

«Εγώ είμαι εδώ. Όλα θα πάνε καλά» φέρεται να της είπε, με την Ιωάννα να του απαντά: «Δεν καταλαβαίνω; Η σχέση μας έχει τελειώσει».