Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το κίνητρο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το κίνητρο αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη

Η 34χρονη έχασε το αριστερό της μάτι - Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Σοκ έχει προκαλέσει η επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε σήμερα το πρωί στην είσοδο των γραφείων ασφαλιστικής εταιρείας όπου εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα μία 34χρονη, η οποία έχασε το αριστερό της μάτι.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου στο Νέο Φάληρο και μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία. Το μόνο που φέρεται να είπε σύμφωνα με περίοικους που έσπευσαν σε βοήθειά της, καθώς ούρλιαζε από τους πόνους μετά την επίθεση, ήταν ότι δράστης ήταν μία γυναίκα, η οποία φορούσε προστατευτική μάσκα.

Στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ-καρέ βίντεο από κάμερες ασφαλείας γραφείων και καταστημάτων της περιοχής, μήπως εντοπίσουν τον ή την δράστη της επίθεσης. Την ίδια ώρα, επικεντρώνουν στο κίνητρο της επίθεσης και ειδικότερα αν η 34χρονη είχε διαφορές με κάποιο πρόσωπο σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, η 34χρονη έφθασε στην περιοχή της Αγίας Ελεούσας της Καλλιθέας με το αυτοκίνητό της, το πάρκαρε και εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζεται. Περιμένοντας το ασανσέρ, την πλησίασε μία γυναίκα, σύμφωνα με την ίδια, η οποία φορούσε προστατευτική μάσκα και της πέταξε το καυστικό υγρό.


Η δράστης αμέσως μετά έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η 34χρονη με αφόρητους πόνους, βγήκε από το κτίριο ουρλιάζοντας και καλώντας σε βοήθεια και πήγε σε γειτονικό φαρμακείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το υγρό εκτός από το πρόσωπό της, έκαιγε και τα ρούχα της, τα οποία η άτυχη γυναίκα άρχισε να βγάζει, μένοντας με τα εσώρουχα. Το πρόσωπο της σύμφωνα με λαρτυρίες είχε παραμορφωθεί και είχε αίματα, ενώ βρισκόταν -όπως είναι λογικό- σε κατάσταση σοκ, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.


Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρείας, ο οποίος πήρε την γυναίκα και την μετέφερε με το αυτοκίνητο του στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Νέου Φαλήρου. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, η οποία πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και συνέλεξε οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.