Tραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: Πατέρας θα γινόταν ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός

Tραγωδία στην Αρχαία Ολυμπία: Πατέρας θα γινόταν ο αστυνομικός που βρέθηκε νεκρός

Σε δύο μήνες η σύζυγός του θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

Σοκαρισμένη είναι η Αρχαία Ολυμπία και όχι μόνο από τον τραγικό θάνατο 36χρονου αξιωματικού της Αστυνομίας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης με τραύμα από σφαίρα μέσα στο αυτοκίνητό του σε χώρο στάθμευσης κοντά στον κεντρικό δρόμο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Ειδικότερα, ο 36χρονος εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα από συναδέλφους, που τον αναζητούσαν μιας και έπρεπε να είχε δώσει το παρόν στην υπηρεσία από τις 2:00 το μεσημέρι. Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος στον οποίο βρέθηκε, προκειμένου να εξεταστούν διεξοδικά οι συνθήκες θανάτου του.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του με αναμμένη τη μηχανή, ενώ έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα patrisnews.gr, έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο, δίχως να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα, που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Το πιο τραγικό στην υπόθεση, είναι ότι ο 36χρονος θα γινόταν σε λίγο καιρό πατέρας. Συγκεκριμένα, ο νεαρός αστυνομικός νυμφεύθυκε μόλις πριν από 2 μήνες και σε 2 μήνες η ήδη εγκυμονούσα σύζυγός του θα φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.