Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποδέχεται το καλοκαίρι με την Όλγα Βενέτη

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποδέχεται το καλοκαίρι με την Όλγα Βενέτη

Διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία «Δίπλα στο κύμα»

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης το υποδέχεται φέτος με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίπλα στο κύμα, αλλά προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Διοργανώνει τη διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία «Δίπλα στο Κύμα» με την Όλγα Βενέτη.

Η βελούδινη φωνή της γνωστής καλλιτέχνιδας, συνοδευόμενη από τον εξαιρετικό Βενιαμίν Χατζηκουμπαρόγλου στο πιάνο και με τη φιλική συμμετοχή του σπουδαίου τρομπετίστα Διονύση Αγαλιανού, θα ταξιδέψει τον κόσμο με λατρεμένες μελωδίες ελληνικές και ξένες, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής όλων.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί μέσω διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (στο www.vvv.gov.gr/webtv και στο dimosvvv) δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν από το σπίτι τους μια βραδιά με ποιοτική μουσική του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Όσοι συνδεθούν ζωντανά αλλά και σε μεταγενέστερο χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλουν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών εξυπηρέτησης του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης οι οποίες αντιμετωπίζουν αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Μάλιστα, για την ενίσχυση του σκοπού, η Όλγα Βενέτη και οι συνεργάτες της με δική τους πρωτοβουλία πρότειναν τη διεξαγωγή της συναυλίας αφιλοκερδώς.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Όλγας Βενέτη, με τίτλο «Για Σένα»:

Παρακαλούμε περιμένετε ...