Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και Κεραμέως

Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και Κεραμέως

Δείτε το βίντεο

Ο  πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας, Αμβρόσιος αφόρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, κάνοντας έτσι τις... απειλές του πράξη.

Ο πρώην Μητροπολίτης διάβασε σήμερα το πρωί τον αφορισμό, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου όπως αναφέρει το filodimos.gr.

Ο κ. Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν λίγες μέρες, όταν η υπουργός κα Νίκη Κεραμέως ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως «βλάσφημα λόγια» το ότι «δηλ. διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός» και καλούσε την υπουργό να ζητήσει «δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα».

Επίσης, ο πρώην μητροπολίτης αναφέρθηκε σε έναν fake διάλογο ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον οποίο υιοθέτησε ως αληθινό, καθώς -όπως σημείωσε- μέχρι σήμερα δεν έχει διαψευσθεί.