Ερευνάται ο ρόλος γιατρού στην υπόθεση Τοπαλούδη

Ερευνάται ο ρόλος γιατρού στην υπόθεση Τοπαλούδη

Το δικαστήριο διαβιβάζει στον εισαγγελέα τα πρακτικά της δίκης- Εικόνες του news.gr μετά την ανακοίνωση της απόφασης

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα δεκάδες συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα του Κακουργιοδικείο φώναζαν συνθήματα για την Ελένη Τοπαλούδη μετά την καταδικαστική απόφαση .

«Καμία άλλη δολοφονημένη ποτέ μην ξεχαστεί το κάναν στη Ελένη» φώναζαν για να τιμήσουν τη μνήμη της αδικοχαμένης φοιτήτριας με την μητέρα της να ξεσπά σε λυγμούς αποκαλώντας «τέρατα» τους δυο κατηγορούμενους που ομόφωνα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη ο καθένας , για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της κόρης της.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Ψυχίατρος φέρεται να προχώρησε σε «ύποπτη» ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μπαίνει ιδιώτης ψυχίατρος οποίος φέρεται να προχώρησε σε «ύποπτη» ηλεκτρονική συνταγογράφηση παραμονές του εγκλήματος για τον καταδικασμένο Ροδίτη.

Συγκεκριμένα , με απόφαση του το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο , διαβίβασε στον αρμόδιο εισαγγελέα τα πρακτικά της δίκης προκειμένου να ερευνηθεί ο ρόλος του γιατρού αλλά και τυχόν ηθικών αυτουργών.

Αίτημα είχε υποβάλει, νωρίτερα, η εισαγγελέας προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες συγγενών των δυο κατηγορουμένων αλλά και του γιατρού.

Από την πλευρά της η πολιτική αγωγή δήλωσε ότι θα μηνύσει για ψευδή κατάθεση τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη όπως και δυο μάρτυρες της υπόθεσης. Επιπλέον σημείωσε ότι ότι θα καταθέσει μήνυση και κατά δυο ψυχιάτρων για ψευδή βεβαίωση που γνωμάτευσαν για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου Ροδίτη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...