Νέα Σμύρνη: Το σχέδιο του δημάρχου για να μην υπάρχει συνωστισμός στην πλατεία

Νέα Σμύρνη: Το σχέδιο του δημάρχου για να μην υπάρχει συνωστισμός στην πλατεία

«Το Σάββατο σκοπεύουμε να στήσουμε μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης»

Από την πρώτη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί λόγω του κοροναϊού, έχει παρατηρηθεί σε πολλούς δημόσιους χώρους και πλατείες σημαντική συγκέντρωση κόσμου, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός κόσμου και για να μην υπάρξουν φαινόμενα αστυνομικής επέμβασης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων του Open, την δική του ιδέα για να το πετύχει:

«Πρέπει να δώσουμε μία διέξοδο στα νέα παιδιά για να μην μαζεύονται στην πλατεία. Δεν λέμε να μην συνωστίζονται, αλλά πρέπει να τους βρούμε κάποιον τρόπο για να μένουν στις γειτονιές τους. Το βράδυ του Σαββάτου σκοπεύουμε να στήσουμε 100 μεγάφωνα σε 30 περιφερειακά σημεία της πόλης και θα προβάλλεται ηλεκτρονικά μία συναυλία που έδωσε στη Νέα Σμύρνη ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να προκύψει τελικά συγχρωτισμός πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος έδωσε την εξής απάντηση:

«Θα το περιφρουρήσουμε... Εάν σε κάποιο σημείο διαπιστωθεί ότι υπάρχει συγχρωτισμός, θα τραβήξω την πρίζα και όλο το event θα τελειώσει. Δεν φτάσαμε ακόμα στο σημείο να κλείσουμε την πλατεία, όπως έγινε στην Αγία Παρασκευή», κατέληξε ο κ. Τζουλάκης.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

3
σχόλια
 1. avatar Magica De Spell

  Κε Τζουλακη μας ρωτήσατε εάν θέλουμε να ακούσουμε Μαχαιρίτσα; Γιατί προωθείτε συγκεκριμένο καλλιτέχνη και γιατί μας υποχρεώνετε με τα μεγάφωνα σας να τον ακούσουμε; Την ησυχία μας την σκεφτήκατε;

 2. avatar Aganactismeni

  Πολύ καλά τα λέει! Επιτέλους ας σταματήσει η τρομολαγνεία και η καταπάτηση των ελευθεριών μας. Σαν τις κότες κάνουμε ότι μας λένε από έξω. Έλεος!! Πολύ καθαριότητα από όλους μας πολίτες και επαγγελματιες και να συνεχίσουμε να ζούμε σαν άνθρωποι.

 3. avatar Νέα Σμύρνη εκει θα ειμαστε και αυριο

  με ποιο νόμο κλείνεις την πλατεία?
  που το αναγράφει,σε ποιο αθρό, δεν έχουμε πόλεμο ,οπότε που στηρίζονται όλα αυτα? καταπατάτε ελευθερίες ανθρώπων. ιο εχουμε οχι πολεμο
  καλο καθε δικηγόρο να παρέμβει σε αυτό που κάνει το κράτος...
  καταπάτηση ελευθερίας δικαιωμάτων και αξιων .. με πιο δικαίωμα κι προ παντων πια είναι η επιστημονική τεκμηρίωση και οχι απλες σκεψεις ??
  και δηλαδή αν κάνουμε πορεια οι ντελιβεροι για εργασιακά( που θα κανουμε σε καποιο διαστημα τι θα κανετε? θα θεσετε κανόνες κι δικού σας νομούς καραντίνας κι αποκλησμου περιοχων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...