Συνελήφθη με 93 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητο εν μέσω καραντίνας

Συνελήφθη με 93 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητο εν μέσω καραντίνας

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων

Περισσότερα από 93 κιλά κάνναβης μετέφερε με αυτοκίνητο, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κοροναϊού, ένας ημεδαπός που συνελήφθη στην περιοχή της Βροντισμένης Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που προέκυψαν από την έρευνά τους, χθες το απόγευμα εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο της καμπίνας και των αποσκευών 89 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 93 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.