Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Αργολίδα

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Κορινθία, Λακωνία και Αργολίδα

Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας, εξάρθρωσαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, συλλαμβάνοντας πέντε άτομα, ηλικίας από 45 έως 67 ετών, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας 53χρονος που βρίσκεται ήδη σε φυλακή, για παρόμοια αδικήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η εξάρθρωση της σπείρας έγινε ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών για την δράση των μελών της, τα οποία συνελήφθησαν κατά την διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Κορινθίας και της Λακωνίας. Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, τα μέλη της σπείρας δρούσαν από τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.

Επίσης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών, σε σπίτια, υπαίθριους χώρους, αποθήκες και αυτοκίνητα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, τέσσερα κιλά κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, τρεις ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας, 40 ναρκωτικά δισκία, πιστόλι με γεμιστήρα, 14 φυσίγγια κ.α.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς Πρωτοδικών, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.