Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονου που φέρεται ότι ασελγούσε σε ανήλικους

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 37χρονου που φέρεται ότι ασελγούσε σε ανήλικους

Χρησιμοποιούσε το πρόσχημα ότι θα τους έκανε μαθήματα αγγλικών

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 37χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους στα Χανιά.

Πρόκειται για τον Ν. Μ., 37 ετών, κάτοικο Χανίων και συγκεκριμένα κάτοικο στον Δήμο Πλατανιά .

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 2810-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σήμερα Μ. Παρασκευή απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα

Σύμφωνα με το συνήγορό του, υπάρχουν τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, από ενήλικο προς ανήλικα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία που τον βαραίνει, ο 37χρονος φέρεται να ασέλγησε με σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τελικά 5 ανήλικων ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος με πρόσχημα την παροχή βοήθειας σε μαθήματα αγγλικών φέρεται να τα οδηγούσε στο σπίτι του όπου διέμενε με τη μητέρα του και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να συνομιλούσε και μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τα παιδιά με μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου ενώ βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στον υπολογιστή του.

1
σχόλιο
  1. avatar Xristina

    Που ακριβως ειναι η φωτογραφια?

Παρακαλούμε περιμένετε ...