Σοκαρισμένος ο πατέρας του βρέφους που νοσηλεύεται με κοροναϊό

Σοκαρισμένος ο πατέρας του βρέφους που νοσηλεύεται με κοροναϊό

Βρίσκεται αποκλεισμένος στη Γερμανία και θέλει να επιστρέψει

Σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας του μωρού που νοσηλεύεται με κοροναϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο  οποίος έμαθε μόλις χθες για την κατάσταση του παιδιού του καθώς βρίσκεται για δουλειά στη Γερμανία.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο πατέρας ξέσπασε σε κλάματα όταν η αδερφή του τού τηλεφώνησε για να του πει ότι από την περασμένη Κυριακή το μωρό του νοσηλεύεται με κοροναϊό. Ο άτυχος πατέρας τους τελευταίους δύο μήνες αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να εργαστεί, ώστε  να συντηρήσει τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά πίσω στην Ελλάδα.

«Από την Ξάνθη τον πήραν τηλέφωνο. Του είπαν έτσι και έτσι Θεσσαλονίκη είναι η κόρη σου και μετά έκλαιγε το παιδί. Πριν από δύο μήνες ήρθε στην Ολλανδία και δούλεψε και μετά ήρθε στη Γερμανία. Ήθελε να φύγει πριν από μία εβδομάδα και είχαμε και εδώ καραντίνα, πώς λέγεται, και δεν μπόρεσε να φύγει», είπε στο Star φίλος του πατέρα.

Η μητέρα του παιδιού στο Δροσερό Ξάνθης βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και προσεύχεται για το παιδί της, όσο η ανακούφιση στον οικισμό είναι μεγάλη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ που έγιναν σε κατοίκους.

Άλλα δύο κρούσματα στον οικισμό Ρομά

Στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα ο αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στα 34, καθώς βρέθηκαν θετικοί ο παππούς και η μητέρα του 25χρονου που νόσησε πρώτος

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν 650 έλεγχοι στους 11 οικισμούς των Ρομά στη Θεσσαλία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα.

Δείτε το βίντεο στο 31:07: 

 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό