Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που πυροβόλησε δύο πρόσφυγες στη Χίο

Προφυλακίστηκε ο 48χρονος που πυροβόλησε δύο πρόσφυγες στη Χίο

Είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου

Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο 16χρονους Σύριους που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί.

2
σχόλια
  1. avatar Λογικός

    Του επιτέθηκαν μέσα στην ιδιοκτησία του, αφού πρώτα λήστεψαν και ρήμαξαν, αλλά κατά το γελοίο κράτος μας έπρεπε να αφήσει τους λαθραίους να τον λιντσάρουν και όχι να πυροβολήσει σε αυτοάμυνα! Τα θέλουμε και μας τα κάνουν, παραδίδουμε την πατρίδα μας στους βαρβάρους και τιμωρούμε όποιον δεν παραδίδει και την ιδιοκτησία του...

  2. avatar Aλεξ

    Και οι...Συριοι...κυκλοφορουν ελευθεροι και ωραιοι ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...