Κοροναϊός: Παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων έως τις 27 Απριλίου

Κοροναϊός: Παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων έως τις 27 Απριλίου

Παρατείνονται για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι τις 27 Απριλίου 2020, τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, όπως  έκανε γνωστό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως επεσήμανε ο κ. Χαρδαλιάς, της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται τα άτομα που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας και η ανάγκη σωματικής άσκησης για την βελτίωση της υγείας τους είναι επιβεβλημένη, καθώς και όσοι εργάζονται.

Ο υφυπουργός σημείωσε, ότι η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνία, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες. Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ "παγώνει" η οποιαδήποτε μεταφορά του φορολογικού μητρώου φυσικών προσώπων ή επιχειρήσεων, σε άλλη περιοχή από αυτήν που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

1
σχόλιο
  1. avatar Γιώργος Ελληνιάδης

    O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...