Κορονοϊός: Τέσσερις νέοι θάνατοι ανέβασαν τον αριθμό των νεκρών στη χώρα

Κορονοϊός: Τέσσερις νέοι θάνατοι ανέβασαν τον αριθμό των νεκρών στη χώρα

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε στα 63- Αρνητικό ρεκόρ αύξησης σε μία ημέρα

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από τον κοροναϊό στη χώρα μας καθώς κατέληξαν τέσσερις ακόμα ασθενείς, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 63.

Το ένα θύμα είναι μια 89χρονη γυναίκα από την Πτολεμαΐδα η οποία νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο και που σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, συγγενικό της πρόσωπο έχει βρεθεί θετικός στον ιό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη ασθενής που κατέληξε είναι μια 85χρονη γυναίκα, κάτοικος της Δαμασκηνιάς, η οποία σύμφωνα με το kozanimedia.gr νοσηλευόταν από τις 19 Μαρτίου και νοσηλευόταν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Το τρίτο θύμα είναι ένας 68χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν ενώ όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, το βράδυ πέθανε ένας 41χρονος άνδρας που είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο άνδρας έπασχε από λέμφωμα και προσβλήθηκε από τον κορωνοιό κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Νωρίτερα ο κ. Τσιόδρας είχε ανακοινώσει 99 νέα κρούσματα και 119 από το κρουαζιερόπλοιο «Ελ. Βενιζέλος». Όπως ανέφερε, το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχονται στα 1613, από τα οποία τα 335 σχετίζονται με ταξιδιώτες και 563 με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών φθάνει τους 92, από τους οποίους 23 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 66 έτη. Το 70% από αυτούς είχαν υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι.

Επίσης, οι 11 ασθενείς που βγήκαν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είχαν μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη και αρκετοί υποκείμενα νοσήματα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό