Σε καραντίνα δεκάδες επαναπατρισθέντες από Βιέννη και Βρυξέλλες

Σε καραντίνα δεκάδες επαναπατρισθέντες από Βιέννη και Βρυξέλλες

Οδηγήθηκαν σε ξενοδοχείο όπου και θα παραμείνουν για 14 ημέρες

Σε καραντίνα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας βρίσκονται δεκάδες Έλληνες που επέστρεψαν χθες και σήμερα από τη Βιέννη της Αυστρίας και τις Βρυξέλλες του Βελγίου.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, χθες το βράδυ επαναπατρίστηκαν από την Βιέννη με ειδική πτήση 74 Έλληνες. Τους επαναπατρισθέντες ανέμεναν στην πίστα του αεροδρομίου λεωφορεία, τα οποία εν συνεχεία τους οδήγησαν στο ξενοδοχείο, προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικά τεστ και όσοι τυχόν βρεθούν θετικοί στον κοροναϊό, θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες σε δωμάτια του ξενοδοχείου, οι δε υπόλοιποι θα είναι ελεύθεροι να μεταβούν στην κατοικία τους, υπό τον όρο ότι θα παραμείνουν σε αυτοαπομόνωση για 14 ημέρες.

Σήμερα επέστρεψαν στην Αθήνα περίπου 60 Έλληνες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, με προγραμματισμένη πτήση της Aegean από τις Βρυξέλλες, προορισμός από και προς τον οποίο συνεχίζονται τα αεροπορικά δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα.

Όλοι τους είχαν ενημερωθεί μπαίνοντας στο αεροπλάνο, ότι στην Αθήνα θα ετίθεντο σε καραντίνα για 14 ημέρες και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν λεωφορεία, τα οποία τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν στο ξενοδοχείο, όπου θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με αυτούς που επέστρεψαν από την Αυστρία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό