Δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών από τον Όμιλο Κοπελούζου και τη Fraport Greece

Δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών από τον Όμιλο Κοπελούζου και τη Fraport Greece

Οι δύο οργανισμοί ενισχύουν το σύστημα Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19 και ευχαριστούν τους εργαζόμενους στην Υγεία και την Πολιτική Προστασία

Σε μια σημαντική δωρεά ώστε να θωρακιστεί ακόμη περισσότερο το σύστημα Υγείας, προχώρησε ο Όμιλος Κοπελούζου και η Fraport Greece. Οι δύο οργανισμοί προσέφεραν 500.000 χειρουργικές μάσκες για την ενίσχυση του τομέα υγείας και την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Η δωρεά καλύφθηκε ισόποσα από τους δυο οργανισμούς, όπως αναφέρει η από κοινού ανακοίνωση:

Η πανδημία Covid-19 αποτελεί για όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους μια ανυπολόγιστη απειλή που αναμφίβολα έχει και τεράστιες επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία. Τίποτα όμως δεν έχει μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για ολόκληρη την ανθρωπότητα, έχουμε όλοι χρέος να υπερβούμε εαυτόν και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

H Fraport Greece και ο Όμιλος Κοπελούζου επιδιώκοντας να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή προχώρησαν σε δωρεά 500.000 χειρουργικών μασκών για την ενίσχυση του συστήματος υγείας με αναγκαίο ιατρικό υλικό.

Σύσσωμο το προσωπικό και η διοίκηση της Fraport Greece και του Ομίλου Κοπελούζου, απευθύνουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο σύνολο των εργαζομένων στους τομείς της Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...