Σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα το πλοίο με τους 400 Έλληνες από την Ιταλία

Σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα το πλοίο με τους 400 Έλληνες από την Ιταλία

Επί ποδός κλιμάκια του ΕΟΔΥ, λιμενικές και αστυνομικές αρχές

Το μεσημέρι της Κυριακής αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το πλοίο που μεταφέρει 400 Έλληνες από την Ιταλία, ενώ το βράδυ θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας.

Το πλοίο απέπλευσε με μεγάλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία για τους επιβάτες στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου από την Ανκόνα. Στα λιμάνια της Ηγουμενίτσας και της Πάτρας έχει σημάνει συναγερμός, με κλιμάκια του ΕΟΔΥ να βρίσκονται επί ποδός για την τήρηση των μέτρων πρόληψης και αποφυγής της διάδοσης του κοροναϊού.

Όσοι αποβιβαστούν, τόσο στην πόλη της Ηπείρου, όσο και στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, θα λάβουν εντολή, να παραμείνουν σε κα΄' οίκον απομόνωση για 14 ημέρες. Σε όσους δε ταξιδεύουν με τα αυτοκίνητά τους, θα τους δοθεί εντολή, να κατευθυνθούν απευθείας στις κατοικίες τους, χωρίς να κάνουν στάση πουθενά και να τεθούν και αυτοί σε κατ' οιίκον απομόνωση. Σε κινητοποίηση για την τήρηση των μέτρων από τους ταξιδιώτες βρίσκονται και οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές.

1
σχόλιο
  1. avatar Βαγγέλης Καρφής Καρπενήσι

    Απο τη στιγμή που οι ενδείξεις οδηγούν σε επιδημία και με δεδομένα ότι για την εξάπλωση ευθύνονται κυρίως οι πτήσεις εξωτερικού αλλά και το παράδειγμα της Ιταλίας, θα έπρεπε να είχαν ληφθεί μέτρα απαγόρευσης πτήσεων. Και βέβαια μένουμε σπίτι και καθένας όπου κατοικεί, χωρίς ανθρώπους δεν υπάρχει οικονομία

Παρακαλούμε περιμένετε ...