Συνελήφθη 43χρονη μανικιουρίστα – Έφτιαχνε τα νύχια σε πελάτισσα παρά την απαγόρευση

Συνελήφθη 43χρονη μανικιουρίστα – Έφτιαχνε τα νύχια σε πελάτισσα παρά την απαγόρευση

Είναι η 5η Λαρισαία επαγγελματία που συλλαμβάνεται

Μια 43χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος περιποίησης νυχιών συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας στο πλαίσιο των ελέγχων για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Η 43χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος περιποίησης νυχιών σε κεντρική οδό της Λάρισας -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- Λίγο πριν τις 8 προχθές το βράδυ βρέθηκε να λειτουργεί το κατάστημά της και να εξυπηρετεί πελάτισσα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Η 43χρονη επαγγελματίας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη αναβολή. Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να διατηρηθεί η κράτηση της 43χρονης αφού, παρά την απαγόρευση της Πολιτείας για λόγους δημόσιας υγείας, λειτούργησε το κατάστημά της, αλλά το Δικαστήριο αποφάσισε τελικά την άρση της κράτησης. Με την πρόεδρο του Αυτόφωτου Δικαστηρίου να προβαίνει σε συστάσεις προς την κατηγορούμενη που τελικά αφέθηκε ελεύθερη.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την 5η Λαρισαία επαγγελματία που συλλαμβάνεται στον νομό από προχθές που εκδόθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου («κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού») και η οποία περιγράφει σε ποια καταστήματα αφορά η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό