Κορονοϊός: Δέκα συλλήψεις για άνοιγμα καταστημάτων παρά την απαγόρευση

Κορονοϊός: Δέκα συλλήψεις για άνοιγμα καταστημάτων παρά την απαγόρευση

Λειτουργούσαν καφετέριες, εστιατόρια και σνακ μπαρ

Σε δέκα συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία σε Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης και Πρέβεζα, διότι οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι των καταστημάτων δεν τήρησαν την απόφαση, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί, για την μείωση της διασποράς της νόσου του κοροναϊού.

Ειδικότερα, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα στην Πάτρα, τρία άτομα στο Αγρίνιο και ένα ακόμη άτομο στον Πύργο, διότι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, έχοντας αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.

Στην Κρήτη συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι λειτουργίας καταστημάτων για παραβίαση της απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων εστίασης και καφέ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, πρόκειται για μία καφετέρια και ένα ταχυφαγείο στην πόλη του Ηρακλείου και ένα καφενείο στις Αρχάνες.

Στην Πρέβεζα συνελήφθη η ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς για την τήρηση των μέτρων προστασίας στην πόλη, το καφέ-ουζερί που διατηρεί η 59χρονη σε κεντρικό σημείο λειτουργούσε κανονικά. Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν και με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.