Τέλος η αγωνία! Στη ZeniΘ ο Γιαννάκης

Τέλος η αγωνία! Στη ZeniΘ ο Γιαννάκης

Είναι επίσημο: Ο Π. Γιαννάκης υπέγραψε με την κορυφαία ομάδα ενέργειας

Η επίσημη ανακοίνωση της νέας ομάδας του Π. Γιαννάκης είναι γεγονός! Την είδαμε όλοι, στη νέα καμπάνια της κορυφαίας ομάδας ενέργειας ZeniΘ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο και για ρεύμα και για φυσικό αέριο.

Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής με το σαρωτικό track record που τον έχει φέρει στην κορυφή της Ευρώπης, έκανε την επόμενη κίνησή του επιλέγοντας την ομάδα της ZeniΘ, τον νούμερο 1 πάροχο ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Μια ιστορική «ομάδα» που έχει διανύσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια αγορά ενέργειας με διεθνή εμπειρία που έχει αποκτήσει μέσω του μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας Eni, και με εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες να την εμπιστεύονται για τις εξατομικευμένες ανάγκες τους σε ρεύμα και φυσικό αέριο.

Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ανακοινώνουν την κορυφαία συνεργασία.

Ο ίδιος μέσα από το νέο τηλεοπτικό σποτ της ZeniΘ, δήλωσε: «Μ’ αρέσει να κερδίζω. Γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μια κορυφαία ομάδα, με ιστορία και εκατοντάδες χιλιάδες φίλους σε όλη την Ελλάδα. Τη ZeniΘ.»

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Υποδεχόμαστε με τιμή και χαρά στην «ομάδα» της ΖeniΘ τον Παναγιώτη Γιαννάκη, το σύμβολο του ελληνικού μπάσκετ. Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέλη της κορυφαίας ομάδας ενέργειας στην Ελλάδα, στην ομάδα της ΖeniΘ.».

H ZeniΘ αναπτύσσει διαρκώς νέες υπηρεσίες που προσφέρουν το μέγιστο όφελος στους καταναλωτές, ώστε να κερδίζουν στην «έδρα» τους και να επιτυγχάνουν ουσιαστική εξοικονόμηση στον οικιακό ή εταιρικό προϋπολογισμό.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης υπογράφει με την κορυφαία ομάδα της ZeniΘ: Νατάσα Σκαρλάτου, PR, Sponsorships & Promotional Activities Specialist, ZeniΘ Ι Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing & Επικοινωνίας, ZeniΘ Ι Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Ι Federico Regola, CEO της ZeniΘ, υπογράφουν το συμβόλαιο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media:

Facebook

Linkedin

Instagram

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...