Κοροναϊός: Συναγερμός σε Εφορία – Έδωσαν λάθος δείγμα σε λογιστή που μολύνθηκε και κυκλοφορούσε κανονικά στην υπηρεσία

Κοροναϊός: Συναγερμός σε Εφορία – Έδωσαν λάθος δείγμα σε λογιστή που μολύνθηκε και κυκλοφορούσε κανονικά στην υπηρεσία

Ο 45χρονος πήγε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα

Ένας 45χρονος άνδρας από το Ηράκλειο βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό. Είναι λογιστής στο επάγγελμα και μόλις έγινε γνωστό αυτό και επειδή ο 45χρονος είχε μεταβεί στην εφορία για διεκπεραίωση υποθέσεων, αποφασίστηκε αμέσως να εκκενωθεί η εφορία στο Ηράκλειο από τους πολίτες και τους εργαζομένους προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Να σημειωθεί πως ο 45χρονος πήγε στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα, εμφανίζοντας δέκατα και για τον λόγο αυτό δεν κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί αλλά να μείνει και να περιοριστεί στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογιστής είχε ταξιδέψει στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή γίνεται από τις υπηρεσίες η διαδικασία της ιχνηλάτησης καταγράφοντας ένα προς ένα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή.

Να σημειωθεί ότι η εξέταση του 45χρονου αρχικά στο νοσοκομείο έγινε με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Οδηγήθηκε από ξεχωριστή είσοδο όπου ιατρικό προσωπικό με ειδικές στολές προστασίας τον εξέτασε και πήρε δείγμα. Στη συνέχεια επειδή τα συμπτώματά του δεν ήταν σοβαρά αλλά ήπια του είπαν να επιστρέψει σπίτι του και να παραμείνει εκεί μέχρι να επικοινωνήσουν μαζί του. Αργότερα τον πήρα τηλέφωνο και από λάθος τον ενημέρωσαν ότι το δείγμα του βγήκε αρνητικό.

Το δείγμα ωστόσο, ήταν άλλου ασθενούς. Το λάθος διαπιστώθηκε γρήγορα και τον ξανακάλεσαν μέσα σε μισή ώρα για να τον ενημερώσουν ότι ήταν θετικός στον κοροναϊό και έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι του μια και τα ήπια συμπτώματά του δεν χρήζουν νοσοκομειακής νοσηλείας.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό 

Παρακαλούμε περιμένετε ...