Tαράζει τα νερά ο «Δράκος»

Tαράζει τα νερά ο «Δράκος»

Προχωρημένες επαφές Π. Γιαννάκη με κορυφαία ομάδα

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Σύμφωνα με πηγές, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα με μεγάλη ιστορία και να βγει ξανά στο προσκήνιο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Ενώ, μέσα από την πορεία του έχει αναγνωρισθεί ως μία από τις κορυφαίες φιγούρες του ελληνικού μπάσκετ.

Έχει γράψει πολλές από τις χρυσές σελίδες του ελληνικού μπάσκετ, έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο και έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής.

Άλλωστε ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν το 1987 κατέκτησε με την Εθνική Ομάδα το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Μία κατάκτηση που επανέλαβε ξανά, ως προπονητής αυτή τη φορά, το 2005 κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

Η είδηση αναμένεται να μονοπωλήσει τη προσοχή της αθλητικής κοινότητας και όχι μόνο, ενώ οι εικασίες των οπαδών σχετικά με το ποια θα είναι η ομάδα με την οποία θα υπογράψει θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να δίνει τα χέρια με κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μία φορά βρίσκεται στα χέρια του μία πολύ δυνατή πρόταση η οποία θα οδηγήσει τόσο τον ίδιο όσο και το ελληνικό μπάσκετ σε νέες κατακτήσεις και θα προσφέρει στους οπαδούς τεράστιες συγκινήσεις.

Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, το περιβάλλον του τηρεί σιγή ιχθύος ως προς την ομάδα, όμως είναι θέμα ημερών έως ότου υπάρξει επίσημη ανακοίνωση... Μένει να δούμε.