Η εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου για την «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα

Η εξομολόγηση της Άννας Παναγιωτοπούλου για την «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα

«Είχε περάσει πολύ δύσκολα η Κατερίνα Ζιώγου στα γυρίσματα, την είχαν ρίξει σε νερά…»

Η Κατερίνα Ζιώγου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με τον θάνατό της να γίνεται γνωστός 10 μέρες μετά.

Η ηθοποιός συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά του Mega Channel, «Ντόλτσε Βίτα» όπου υποδυόταν την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου.

Η τηλεοπτική της μητέρα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open και εξομολογήθηκε τις άσχημες στιγμές που είχε περάσει η Κατερίνα Ζιώγου στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα.

«Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ να σας περιγράψω. Κι εκείνη με αγαπούσε. Σήμερα το έμαθα, δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα για την ασθένεια.

Είχε περάσει και πολύ δύσκολα κάποιες στιγμές. Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια. Είχαμε πολλούς… κομψούς ανθρώπους εκεί τότε…

Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Της φέρθηκαν πολύ άσχημα και ήθελε να φύγει. Έφυγε από το Ντόλτσε Βίτα, την κυνηγούσαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Παναγιωτοπουλου για την Κατερίνα Ζιώγου.