Αρνητικά στον κοροναϊό τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον φοιτητή στο Ρέθυμνο

Αρνητικά στον κοροναϊό τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον φοιτητή στο Ρέθυμνο

Ο 20χρονος από την Πάτρα που σχετίζεται με ασθενείς δεν έχει προσβληθεί από τον ιό

Αρνητικά στον κοροναϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 20χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών, που έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό. Μετά τον εντοπισμό του, τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να τίθεται σε καραντίνα, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αρνητικό και δεύτερο ύποπτο κρούσμα στο Ηράκλειο

Το δεύτερο ύποπτο κρούσμα κοροναϊού που αντιμετώπισαν οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης, ήταν αρνητικό σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κρήτης. Πρόκειται για άτομο που είχε πραγματοποιήσει ταξίδι σε χώρα «επικίνδυνη» για τη διάδοση του κοροναϊού και απευθύνθηκε στο ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αύριο τα αποτελέσματα για μία γυναίκα από τα Χανιά

Εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων είναι μία γυναίκα, που επισκέφτηκε σήμερα το Νοσοκομείο Χανίων με ύποπτα συμπτώματα και είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Ιταλία. Σύμφωνα με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο το πρωί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...