Μαζικές σεξιστικές επιθέσεις μέσω Facebook σε γυναίκες χωριού στη Λάρισα

Μαζικές σεξιστικές επιθέσεις μέσω Facebook σε γυναίκες χωριού στη Λάρισα

Καταγγελίες για μηνύματα και αναρτήσεις μονταρισμένων φωτογραφιών τους

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες στο Αργυροπούλι Λάρισας μία υπόθεση με αποστολή μηνυμάτων μέσω Facebook σε γυναίκες του χωριού, αλλά και με ανάρτηση μονταρισμένων φωτογραφιών, από προφίλ συλλόγου για το οποίο υπήρξε καταγγελία λαθροχειρίας χθες από τη διοίκησή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα paidis.com, καταγγελίες αναφέρουν, ότι πολλές κυρίες στο χωριό έχουν πάρει ενοχλητικά και σεξιστικά μηνύματα μέσα από τη σελίδα του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου-Λυγαριάς, ενώ διακινήθηκαν και κάποιες φωτογραφίες, προϊόντα μοντάζ, που θίγουν πρόσωπα και υπολήψεις.

Μάλιστα, κάποια από τις κυρίες που δέχθηκε τα μηνύματα, κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται στο δημοσίευμα, έχει ήδη τα στοιχεία του διακινητή αυτών των μηνυμάτων και σε συνεννόηση και με άλλες κυρίες του χωριού σκέφτονται να υποβάλουν μήνυση εναντίον αυτού του προσώπου.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου–Λυγαριάς κατήγγειλε λαθροχειρία στη σελίδα του στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου, που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.