Συγκλονιστικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό ανδρών των ΜΑΤ από κατοίκους της Χίου

Συγκλονιστικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό ανδρών των ΜΑΤ από κατοίκους της Χίου

Τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί

Συγκλονιστικές εικόνες έρχονται από τη Χίο όπου κάτοικοι μπήκαν σε ξενοδοχείο και χτύπησαν άνδρες των ΜΑΤ.

Πολίτες, όπως αναφέρει το alithia.gr κατευθύνθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο που διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης.

Το βίντεο δείχνει πολίτες εκτός ελέγχου να εισβάλλουν στο ξενοδοχείο και να χτυπούν αστυνομικό, ενώ οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνουν λόγο για 8 τραυματισμένους αστυνομικούς.

2
σχόλια
 1. avatar Γιώργος

  "όχι παιδιά, όχι παιδιά"
  Θυμίζει τον Γιώργο Παπαδάκη σε πρωινή εκπομπή με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη που φώναζε "όχι όχι όχι" για να αυξήσει τη θεαματικότητα της εκπομπής.

  Αν πραγματικά θέλανε να ισχύει το "όχι όχι όχι"
  Ας κάνανε μία εγγραφή διαμαρτυρία όπως προβλέπει ο νόμος και να μην πήγαιναν με τις κάμερες και τα κινητά.

  Ηθελέστα και παθέστα!

  Αλλά αυτό το "όχι όχι όχι"
  Σημαίνει "ναι ναι ναι , βαράτε βαράτε" ώστε να υπάρχει υλικό για το ρεπορτάζ....

 2. avatar Giwrgos

  Όταν οι νησιώτες θέλανε τους μετανάστες γιατί είχαν λεφτά (οι πρώτοι που ήρθαν)και τους εκμεταλλεύονταν, π.χ. 10 ευρώ φόρτιση κινητού. Ήταν όλα καλά. Δεν μίλαγαν. Τώρα όμως ένα ουσιαστικά και ρεαλιστικά τοπικό σας θέμα που πρέπει να το μοιραστεί όλοι η Ελλάδα, δεν συζητάτε δεν θέλετε στην περιοχή σας να υπάρξει λύση. Παρά μόνο ΟΧΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ. 10 χρόνια τώρα δεν είδαμε τόσα επεισόδια τόσες διαμαρτυρίες στα μέρη σας που ο ελληνικός λαός έχει τόσα θέματα. Εσείς στο καβούκι σας, τον τουρισμό σας, στην πλήρη εκμετάλλευση αυτόν των ανθρώπων. Ξαφνικά όμως όλα άλλαξαν τόσα χρόνια τώρα είδατε ότι δεν πάει άλλο και πως δεν θέλετε αυτούς τους ανθρώπους εκεί. Τόσο δειλοί, τόσο μυαλό, τέτοια αντίληψη, όπου πάτε 300 άτομα εναντίον 2-3 στα δωμάτια ενώ ξέρετε πως αυτοί δεν φταίνε (οι αστυνομικοί). Ντροπή σας, δυστυχώς (όχι όλοι) πολλοί όμως στα νησιά είστε τοπικιστές, χρόνια πίσω και θέλετε τουρισμό που άξιοι σαν άνθρωποι δεν είστε να έχετε. "Ανθρώπινη λογική σε εκμεταλλεύομαι όσο μου κάνεις και μετά απλά φύγε". Δεν θυσιάζετε τα νησιά σας. Δεν άκουσα μια φορά να βγείτε και να δώσετε στην δημοσιότητα ονόματα και στοιχεί ποιοι κάνουν με τούς Τούρκους αυτό τα παράνομο εμπόριο, της περιοχή σας, άνθρωποι φίλοι και γνωστοί. Το αληθινό σας πρόσωπο (όχι για όλους) το δείχνεται αυτή τη φορά κατάμουτρα. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και πράξτε σωστά όχι μόνο την πάρτι σας. Εάν όμως ένας αστυνομικός έβγαζε το όπλο και είχαμε νεκρούς θα ήταν φασίστας και μπάτσος. Είστε η ντροπή όλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...