Καταγγελίες για τραυματισμούς κατοίκων από σφαίρες στις συμπλοκές με τα ΜΑΤ στη Λέσβο

Καταγγελίες για τραυματισμούς κατοίκων από σφαίρες στις συμπλοκές με τα ΜΑΤ στη Λέσβο

Τραυματίες διακομίστηκαν από την περιοχή του Διαβολορέματος στο Κέντρο Υγείας Καλλονής

Μάχες σώμα με σώμα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ κατοίκων και αντρών των ΜΑΤ στην περιοχή του Διαβολορέματος στην περιοχή Καράβα στη Λέσβο, με την κατάσταση να είναι εκρηκτική, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lesvospost.gr.

Ήδη στο Κέντρο Υγείας Καλλονής έχουν μεταφερθεί τραυματίες, οι οποίοι σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν χτυπηθεί από πέτρες, ενώ υπάρχουν και σοβαρές καταγγελίες για τραυματισμούς από σφαίρες, ευτυχώς στα πόδια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανέφεραν στο news.gr, ότι διερευνούν με επιφύλαξη τις καταγγελίες, ενώ κάνουν λόγο και για τραυματίες αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή της Καράβας έχει ξεσπάσει φωτιά στο δάσος, ενώ και εκεί σημειώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ένταση, με τους άντρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών, για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Άλλες πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν πως έχουν καταστραφεί και κλούβες των ΜΑΤ, τα οποία προς το παρόν έχουν αποχωρήσει από το Διαβολόρεμα.