Τροχαίο στη Γλυφάδα: «Με δολοφόνους δεν κάνω παρέα, δεν θέλω καν να τον δω»

Τροχαίο στη Γλυφάδα: «Με δολοφόνους δεν κάνω παρέα, δεν θέλω καν να τον δω»

Τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του 25χρονου που παρασύρθηκε θανάσιμα από τον οδηγό της Corvette

Παραμένει συγκλονισμένη η κοινή γνώμη από το τροχαίο με τη θανατηφόρα παράσυρση ενός 25χρονου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας καθώς στο δελτίο ειδήσεων του Open, μίλησε ο πατέρας του θύματος για τον οδηγό που την Κυριακή παρουσιάστηκε στις Αρχές:

«Αυτή τη στιγμή δεν θέλω καν να τον δω. Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ με δολοφόνους δεν κάνω παρέα ούτε θα κάνω ποτέ. Όταν οι νόμοι καλύπτουν αυτά τα πράγματα πώς να έχεις Δικαιοσύνη, δηλαδή, τι παράδειγμα δείχνουμε στην κοινωνία. Τι να δω από αυτόν τον άνθρωπο;».

Στο ίδιο ρεπορτάζ μίλησε και ένας φίλος του θύματος, ο οποίος δήλωσε «μάθαμε ότι πίσω σπό την Corvette ακολουθούσε ένα άλλο αυτοκίνητο, οι οποίοι ήταν φίλοι αυτών που οδηγούσαν την Corvette και αυτοί μάζεψαν τους επιβαίνοντες και έφυγαν».

Το κανάλι έφερε στη δημοσιότητα υλικό, το οποίο αποκαλύπτει ότι δευτερόλεπτα πριν από το δυστύχημα, δίπλα από τη μοτοσικλέτα του θύματος, κινείτο ακόμη μία μηχανή.

Στο μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τη συνοδηγό που επέβαινε στη μοιραία Chevrolet Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις επόμενες ώρες θα κληθεί να δώσει κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 40χρονος οδηγός της μοιραίας Corvette, υπενθυμίζεται ότι αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Πλέον, η υπόθεση περνά στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει αναλάβει τον σχηματισμό δικογραφίας με την υπόθεση να παίρνει ημερομηνία για τακτική δικάσιμο.