Νέα συνεργασία FDL Group με WATT και VOLT

Νέα συνεργασία FDL Group με WATT και VOLT

Σκοπός του Ομίλου να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις

Ο όμιλος FDL GROUP, ανέλαβε για λογαριασμό της WATT+VOLT την παραλαβή, αποθήκευση, διαχείριση και διανομή υλικού Marketing & POP (Φυλλάδια, Αφίσες, Φακέλους, Σακούλες, Ημερολόγια, Στυλό κ.α.) σε όλο το δίκτυό της, το οποίο ανέρχεται (έως σήμερα) σε 39 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ολοκληρωμέvων υπηρεσιών ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει η εταιρεία στον τελικό καταναλωτή είναι αυτά που την καθιστούν ως τον κορυφαίο ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT). Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ευελιξία και την τεχνογνωσία.

Κύριος σκοπός του Ομίλου είναι να προβλέπει και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, προσφέροντας λύσεις που απαντούν σε αυτές. Μπείτε στον κόσμο των Third Party Logistics, των Διεθνών Μεταφορών, των Sales & E-shop Logistics καθώς και των εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS.

Γνωρίστε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω των πιο σύγχρονων εργαλείων και συστημάτων διαχείρισης, τα οποία διασφαλίζουν υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ανταγωνιστικό κόστος.