«Άνοιξαν» μέσα σε ένα μήνα επτά σπίτια στην Κόρινθο

«Άνοιξαν» μέσα σε ένα μήνα επτά σπίτια στην Κόρινθο

Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες που αποκόμισαν παράνομο πέριουσιακό όφελος 65.000 ευρώ

Δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, σχηματίστηκε σε βάρος τριών Ελλήνων ηλικίας από 23 έως 30 ετών, οι οποίοι διέπραξαν μέσα σε ένα μήνα επτά κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής σε κατοικίες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι κατά το μήνα Οκτώβριο του 2019 συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε οικίες. Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε, ότι οι δράστες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές σε οικίες και τρεις απόπειρες κλοπών.

Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων, ξεπερνά τα 65.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.