Στην ανακρίτρια εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες

Στην ανακρίτρια εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μαθήτριες

Ο 58χρονος κρατείται ήδη στις φυλακές Τρίπολης για τουλάχιστον πέντε υποθέσεις

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε την Τρίτη ο 58χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος μαθητριών του, ηλικίας 13 και 15 χρόνων.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδα cretapost.gr, έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια συμπληρωματική κατάθεση, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να οριστεί η δικάσιμος. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2018, λίγο πριν την πρωτοχρονιά, όταν κάποια από τα κορίτσια άρχισαν να μιλάνε.

Τότε έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και αφορούσαν σε περιστατικά, που είχαν γίνει το 2013, όταν τα θύματα σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες ήταν 13 έως 15 ετών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν γίνει πέντε καταγγελίες για θωπεύσεις, παρά φύση και κατά φύση ασέλγεια.

Ο καθηγητής μετά την αρχική του απολογία στην ανακρίτρια Χανίων κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνα γνώμη και του εισαγγελέα, ενώ του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.