Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο βεζινάδικου και έφυγε

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο βεζινάδικου και έφυγε

Συνελήφθη στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Λάρισας

Για ληστεία και παράβαση του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας -κατά περίπτωση- συνελήφθησαν ένας 38χρονος και δύο 45χρονοι, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο πρώτος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, κατελήφθη ο 38χρονος να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης και να στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Επιπλέον, από την κατοχή του ενός 45χρονου κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα άγνωστης χημικής ουσίας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε επιπλέον, ότι οι τρεις συλληφθέντες λίγη ώρα πριν είχαν μετέβη σε πρατήριο καυσίμων στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Λάρισας και αφού ανεφοδίασαν το όχημα τους με καύσιμα, δεν πλήρωσαν το αντίτιμο, αλλά τράπηκαν σε φυγή, παρασέρνοντας τον υπάλληλο, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.