Στη φυλακή οδηγείται ο αστυνομικός – ληστής

Στη φυλακή οδηγείται ο αστυνομικός – ληστής

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και ομολόγησε όλες τις ληστείες που έχει διαπράξει.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για την διάπραξη ληστειών.

Έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την οικογένεια του ο νεαρός κατηγορούμενος, αμέσως μετά την απολογία του, άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή και ομολόγησε όλες τις ληστείες που έχει διαπράξει.

Ο 29χρονος, ο οποίος κατετάγη το 2011, φέρεται να επικαλέστηκε τον εθισμό του στο τζόγο ο οποίος τον οδήγησε, όπως είπε, να αναζητά χρήματα με κάθε τρόπο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως έχει πάρα πολλά χρέη και πλέον δεν ήταν σε θέση να πληρώσει ούτε το ενοίκιο του.

Λίγο πριν από τη σύλληψή του ο αστυνομικός φέρεται να είχε διαπράξει δυο ένοπλες ληστείες σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Περιστέρι και σε περίπτερο στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 29χρονος από τον περασμένο Δεκέμβρη, είχε διαπράξει άλλες εννιά ένοπλες ληστείες σε οκτώ πρατήρια υγρών καυσίμων και σε περίπτερο, σε Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Ηλιούπολη και Γαλάτσι.