Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Θρίλερ με τα σημάδια στο σώμα του

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Θρίλερ με τα σημάδια στο σώμα του

Σήμερα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση του 11 μηνών βρέφους που πέθανε και στο οποίο βρέθηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Σήμερα θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι 2,5 ετών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το μωρό το μετέφερε στο «Αγλαΐα Κυριακού» ο πατέρας του. Σύμφωνα με τους γιατρούς που το εξέτασαν το μωρό έπασχε από μικροκεφαλία (μια ασθένεια που μεγαλώνει ο εγκέφαλος αλλά όχι και το κρανίο) και από εγκεφαλίτιδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το μωρό εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στο σώμα του μωρού.

Σύμφωνα πάντα με όσα  μετέδωσε ο Alpha, γιατρός του Παίδων κατέθεσε στην Αστυνομία ότι ναι μεν είδε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης αλλά περιέγραψε επίσης πως η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε το βρέφος, η μικροκεφαλία, προκαλεί αλλοιώσεις στο σώμα των ασθενών.

Η νεκροτομή αναμένεται να δείξει τι ακριβώς συνέβη.