Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Η μητέρα δεν έχει λογική ροή λόγου και σκέψης»

Νεκρό βρέφος στην Πάτρα: «Η μητέρα δεν έχει λογική ροή λόγου και σκέψης»

Ο πατέρας δεν ήθελε το παιδί και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 27χρονης

Σε επιλόχειο κατάθλιψη μετά τη γέννα του βρέφους που βρήκε φρικτό θάνατο στη θάλασσα, στην πλαζ της Πάτρας, όπου το εγκατέλειψε η μητέρα του, αποδίδει ο συνήγορος της 27χρονης την πράξη της.

Μιλώντας στον τ/σ Open, ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε, ότι μια γυναίκα που είχε αποφασίσει να κρατήσει το παιδί, παρά την αντίθετη βούληση του βιολογικού πατέρα, η οποία ήταν και ο λόγος που χώρισαν, δεν θα μπορούσε λογικά ενεργώντας να θανατώσει το παιδί της. Τόνισε δε, ότι με βάσει αυτό το σκεπτικό, δεν υπάρχει άλλη εκδοχή, από την οργανική ψυχική και σωματική διαταραχή που προκαλεί ο τοκετός σε μία γυναίκα.

Ερωτηθείς, γιατί η 27χρονη δεν ανέφερε την εγκυμοσύνη της στο συγγενικό ή το φιλικό της περιβάλλον και το έκρυψε από όλους, ο συνήγορος της δήλωσε άγνοια, καθώς όπως είπε, η πελάτισσά του που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», δεν έχει ακόμη λογική ροή λόγου και σκέψης, με αποτέλεσμα η επικοινωνία μαζί της να μην είναι προς το παρόν εφικτή, συμπληρώνοντας ότι περιμένει και ο ίδιος κάποιες απαντήσεις.

Όσον αφορά στον πατέρα του βρέφους, ο κ. Αποστολόπουλος είπε, ότι η 27χρονη του αποκάλυψε τα στοιχεία του, ο οποίος όπως του είπε, δεν ήθελε το παιδί και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν, όταν η 27χρονη ήταν 3 μηνών έγκυος. Μάλιστα, από τότε -όπως είπε- δεν είχαν καμία επαφή.