Τι υποστήριξε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πλαζ της Πάτρας

Τι υποστήριξε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πλαζ της Πάτρας

Η 27χρονη κρατείται στο Λιμεναρχείο και την Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Πέμπτη η 27χρονη μητέρα του νεογέννητου βρέφους, που βρέθηκε σήμερα νεκρό στην Πλαζ της Πάτρας.

Η γυναίκα η οποία κρατείται και ανακρίνεται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, φέρεται να ομολόγησε, όπως μετέδωσε ο τ/σ Alpha, ότι εγκατέλειψε το νεογέννητο κοριτσάκι της δίπλα στο κύμα, τυλιγμένο με μία κουβέρτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 27χρονη είπε, ότι μετέβη μόνη της πριν από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», χωρίς να πει τίποτα σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό της πρόσωπο και γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ίδια υποστήριξε, ότι μετά τη γέννα υπέστη επιλόχεια κατάθλιψη. Έτσι, πήρε το μωρό της και χωρίς να ενημερώσει κανέναν στο νοσοκομείο, έφυγε χθες το βράδυ κρυφά μόνη της και πήγε στην Πλαζ της Πάτρας, όπου άφησε το άτυχο κοριτσάκι στο σημείο που βρέθηκε το πρωί από περαστικό.

Εν τω μεταξύ, αύριο το πρωί αναμένεται να διενεργηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του βρέφους. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε. Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του Λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Ακόμα, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί, κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.