Υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου χτύπησαν αστυνομικούς και πήραν ένα όπλο

Υπάλληλοι νυχτερινού κέντρου χτύπησαν αστυνομικούς και πήραν ένα όπλο

Διατάχθηκε ΕΔΕ για το πρωτοφανές περιστατικό

«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία ένα περιστατικό που συνέβη στο Γκάζι και στο οποίο εμπλέκονται αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας.

Ένα σοβαρό περιστατικό απασχολεί τις τελευταίες μέρες την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αφού εμπλέκονται σε αυτό αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr , ειδικοί φρουροί φέρονται να μετέβησαν σε νυχτερινό κέντρο της συγκεκριμένης περιοχής όπου ήλθαν σε προστριβή με θαμώνες αλλά και υπεύθυνους του νυκτερινού κέντρου για μια γυναίκα που εργαζόταν εκεί.

Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δυο αστυνομικών και την αρπαγή ενός υπηρεσιακού όπλου.

Οι δυο ειδικοί φρουροί σύμφωνα με το δημοσίευμα, χτυπήθηκαν από τους υπαλλήλους του μαγαζιού ενώ ο ένας από τους δυο κατέληξε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ο ένας από τους δυο πυροβόλησε στον αέρα χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος ενώ για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της λεωφόρου Κατεχάκη οι ιδιώτες άρπαξαν και το τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό όπλο του άλλου αστυνομικού, το οποίο όμως βρέθηκε λίγο αργότερα.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από τις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Τα τρία ερωτήματα του Γιάννη Ραγκούση

Απαντήσεις και επειγόντως ζητά ο Γιάννης Ραγκούσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, για το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητο πως ανάλογη του περιεχομένου των απαντήσεων της κυβέρνησης θα είναι και η αντίδρασή μας».

«Ζητούμε από την κυβέρνηση να απαντήσει επειγόντως όπως έχει υποχρέωση, στα παρακάτω τρία ερωτήματα:

  1. αληθεύουν τα σημερινά σχετικά δημοσιεύματα για περιστατικό συμπλοκής αστυνομικών που περιγράφεται με τίτλους όπως: «Απίστευτο: Μπράβοι νυκτερινού κέντρου έδειραν αστυνομικούς»;
  2. Ήταν ειδικοί φρουροί οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί και μάλιστα είχαν πρόσφατα προσληφθεί από την κυβέρνηση;
  3. Γιατί δεν έχει εκδοθεί ακόμη ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είτε για να διαψεύσει είτε για να επιβεβαιώσει τα σχετικά δημοσιεύματα;

Είναι αυτονόητο πως ανάλογη του περιεχομένου των απαντήσεων της κυβέρνησης θα είναι και η αντίδρασή μας.» έγραψε ο Γιάννης Ραγκούσης σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.