«Θρίλερ» με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

«Θρίλερ» με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν

Η Ασφάλεια Αθηνών ανακρίνει τον πατέρα της ανήλικης αλλά και τον συγκάτοικό του από το Κονγκό

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με την υπόθεση της εξαφάνισης της ανήλικης Βαλεντίν από το Παγκράτι, η οποία δηλώθηκε από τον πατέρα της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στην Ασφάλεια Αθηνών εξακολουθεί να ανακρίνεται εδώ και 36 ώρες ο πατέρας της ενώ σε ξεχωριστό σημείο έχει ξεκινήσει από το πρωί της Δευτέρας η ανάκριση και του συγκατοίκου του επίσης από το Κονγκό.

Οι Αρχές εξετάζουν ποια είναι η συμμετοχή του στις ύποπτες κλήσεις που έγιναν από τον πατέρα της 7χρονης στο αεροδρόμιο και στη Γαλλία ενώ, όπως έχει γίνει γνωστό, οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του πατέρα φέρεται πως δεν έχουν «ταυτότητα» καθώς τα κινητά με τα οποία μίλησε έχουν δηλωθεί σε άτομα που δεν τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 7χρονη Βαλεντίν εξαφανίστηκε την προπαραμονή των Χριστουγέννων πηγαίνοντας στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της στο Παγκράτι. Από τις άρσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών του πατέρα της, προέκυψε πως την επόμενη ημέρα της δήλωσης της εξαφάνισης του παιδιού το κινητό του εξέπεμψε σήμα στην κεραία του αεροδρομίου Αθηνών και πως συνομίλησε τότε με τον κάτοχο άλλου τηλεφώνου, που βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Οι Αρχές είχαν εκτιμήσει πως ήταν πιθανό το σενάριο η μικρή Βαλεντίν να είχε φυγαδευτεί στη Γαλλία, χωρίς όμως μέχρι και σήμερα να έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει πώς αυτό τελικά έγινε.

Η αστυνομία ερευνά  αν τα τηλέφωνα αυτά είναι τα λεγόμενα «μιας χρήσης», δηλαδή εάν αγοράστηκαν από τους κατόχους για συγκεκριμένο σκοπό και μετά πετάχτηκαν.