Σπείρα «χτυπούσε» πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Σπείρα «χτυπούσε» πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Πάτρα

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Σπείρα, τα μέλη της οποίας φέρονται ότι ενέχονται σε διαρρήξεις πρακτορείων του ΟΠΑΠ, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συλλαμβάνοντας δυο άνδρες, ηλικίας 22 και 43 ετών, καθώς και μια γυναίκα 26 χρόνων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας, εξιχνίασαν συνολικά πέντε κλοπές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, καθώς και μια ακόμη σε αρτοποιείο στην Μυρσίνη Ηλείας.

Ως προς τον τρόπο δράσης της σπείρας, τα μέλη της ενεργούσαν με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες ή μαντήλια. Επιπλέον, πριν προχωρήσουν στις διαρρήξεις, χρησιμοποιούσαν μεταλλικά αντικείμενα ή πέτρες προκειμένου να καταστρέφουν τις προθήκες των καταστημάτων που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες, για να διακριβωθεί τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.