Βίντεο ντοκουμέντο: Γυναίκα στέκεται στην άκρη του μπαλκονιού την ώρα που το διαμέρισμα καίγεται στο Παλαιό Φάληρο

Βίντεο ντοκουμέντο: Γυναίκα στέκεται στην άκρη του μπαλκονιού την ώρα που το διαμέρισμα καίγεται στο Παλαιό Φάληρο

Η μαρτυρία της γυναίκας που απεγκλωβίστηκε - «Ανεβαίνει η φωτιά, θα καώ ζωντανή. Θεέ μου σώσε με»

Στιγμές πανικού επικράτησαν σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο όταν διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Μουσών και Πρωτέως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι και απεγκλώβισαν δύο γυναίκες, μια από το διαμέρισμα και μια από την ταράτσα.

Την ίδια ώρα βίντεο μάρτυρα που κατέγραψε το περιστατικό δείχνει τις τεράστιες φλόγες ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε αυτό φαίνεται μία γυναίκα να στέκεται ψύχραιμη στο μπαλκόνι του διαμερίσματος την ώρα που καίγεται το σπίτι.

«Λέω "καίγομαι ζωντανή. Ανεβαίνει η φωτιά, θα καώ ζωντανή. Θεέ μου σώσε με».

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή για τις στιγμές τρόμου που έζησε η μια από τις δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο.

«Έβαλε φωτιά στο σπίτι της, ήθελε να το κάψει, έπιασε φωτιά ο 6ος όροφος κάηκε ο 6ος. Εγώ ήμουν στον 8ο. Ανεβήκαν τα παιδιά της πυροσβεστικής, να τα έχει ο Θεός καλά και με κατέβασαν με μηχάνημα. Ανησύχησα πάρα πολύ, ήμουν 1,5 ώρα έξω, στο κρύο. Λέω "καίγομαι ζωντανή. Ανεβαίνει η φωτιά, θα καώ ζωντανή. Θεέ μου σώσε με».