Άγρια δολοφονία στην Πάτρα: Πώς κατέληξε να σκοτώσει τον πρώην συνεργάτη του

Άγρια δολοφονία στην Πάτρα: Πώς κατέληξε να σκοτώσει τον πρώην συνεργάτη του

«Με κυνηγούσε με το όπλο στο χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ. Tον πυροβόλησα για να τον εκφοβίσω»

Τον λόγο της πράξης του προσπάθησε να εξηγήσει ο δράστης της άγριας δολοφονίας στην Πάτρα. Ο άνδρας φέρεται ότι πυροβόλησε και σκότωσε γείτονα του, ο οποίος είχε εισβάλλει στην επιχείρηση του.

«Με κυνηγούσε με το όπλο στο χώρο. Έπρεπε να αμυνθώ. Tον πυροβόλησα για να τον εκφοβίσω», δήλωσε ο δράστης μιλώντας στο Star.

Με αυτά τα λόγια ο δράστης περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας. Όλα έγιναν τα ξημερώματα, όταν το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία, διέρρηξε το οποίο ανήκει στον δράστη.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά και ο ιδιοκτήτης, φτάνοντας στο χώρο, αντίκρυσε το θύμα που κρατούσε μια καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι.

«Με πυροβόλησε. Δεν είχα άλλο τρόπο να προστατευτώ. Έπρεπε να τον κάνω να απομακρυνθεί. Τότε του έριξα. Ζητάω συγγνώμη για τον θανάσιμο τραυματισμό», είπε μετανιωμένος ο δράστης.

Η μια από τις  σφαίρες που έριξε ο δράστης βρήκε το θύμα στην καρδιά και εντοπίστηκε νεκρός από τον πατέρα του λίγα μέτρα μακριά από τον τόπο του φόνου.

Είχαν προσωπικές διαφορές από τον Ιούνιο

Δράστης και θύμα ήταν πρώην συνεργάτες και φίλοι. Μία παρεξήγηση, όμως, τον Ιούνιο ήταν αρκετή για να μιλάνε πλέον μόνο με μηνύσεις. Μάλιστα είχαν κατατεθεί μέχρι και ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε το θύμα να μην προσεγγίζει την επιχείρηση και το σπίτι του δράστη όπως αναφέρθηκε στο δελτίο του Star.

«Είχαμε διαφορές εδώ και μήνες. Με ενοχλούσε συνεχώς. Moυ είχε επιτεθεί πολλές φορές και μου είχε βάλει φωτιά στην επιχείρηση», συμπλήρωσε ο δράστης.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ δίπλα στον νεκρό η καραμπίνα και το κλαδευτήρι. Ο δράστης παραδέχθηκε την πράξη του στους άνδρες της ασφάλειας Πατρών και αύριο θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...